За блога

Здравейте!

Това е работният блог на учениците от НУ "Св. С. Врачански" - Враца, с класен ръководител г-жа Лиляна Лазарова. В продължение на четири години тук ще се отразяват значими събития от училищния живот и родителите ще намират важна информация относно обучението и възпитанието на децата си.


четвъртък, 24 юни 2021 г.

Успешно завършване на ВТОРИ КЛАС!

Скъпи родители, поздравявам ви с поредния успех на детето ви – успешното завършване на втори клас. В днешния ден ще има много радост, положителни емоции и заслужена гордост от постигнатото. Вие повярвахте в нас, доверихте ни се, учихте заедно с нас и осигурихте възможността децата ви да усвояват учебното съдържание, да придобиват нови знания и умения. Успехът на децата определено е резултат от търпението, отговорността, ежедневните усилия и положения труд на всички нас.

Искрено ви желая добро здраве, семейно благосъстояние и весели ваканционни дни!

Р/S Специални благодарности на г-жа Надежда Георгиева за професионализма, който прояви по време на моето отсъствие и отдаде на децата сърце и душа при осъществяване на учебния процес. Искрено се надявам в трети клас отново да сме заедно!

Г-жа Лазарова


Тази учебна година беше необичайна за всички нас. В едни дни слушахме детски смях и песни и се радвахме на малките ежедневни победи над трудностите, в други се гледахме пред екраните. Но точно справянето с тези трудности успя да сплоти нашия малък екип и да ни направи силни и непобедими.

В навечерието на отличното завършване на малките ученици искам да изкажа искрените си благодарности към всички Вас - за търпението, всеотдайността и безкрайната подкрепа!

Бъдете здрави и щастливи! Весели ваканционни дни!

Г-жа  Георгиева